Werken bij Adromi

Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag verder ontwikkelen in leuke werkomgeving?

De Adromi Groep bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan specialismen. Met onze club enthousiaste professionals werken we samen met onze opdrachtgevers aan projecten met impact. We zetten ons onder andere in op het gebied van milieu, duurzaamheid, leefomgeving, kwaliteit en veiligheid. We zijn betrokken, deskundig, toegankelijk en samen gaan we voor kwaliteit en resultaat. Onze klanten zijn hoofdzakelijk bedrijven, ministeries, omgevingsdiensten, zorg- en onderwijsinstellingen de politie.
We adviseren, trainen, controleren en onderzoeken. Met onze gezamenlijke kennis, vaardigheden en competenties voegen we effectief waarde toe voor onze opdrachtgevers.

Voordelen van werken bij Adromi

Informele werksfeer en ontspanning

  • Je maakt onderdeel uit van een gedreven team in een informele werksfeer waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatief nemen wordt aangemoedigd.
  • Ontspanning en gezelligheid vinden we belangrijk. Er worden door het jaar  verschillende teamuitjes en -borrels, sportieve activiteiten en kwaliteitsdagen georganiseerd.

Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

  • We stimuleren onze collega’s in het verdiepen en verbreden van kennis en in persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld door opleidingen en trainingen te volgen die bij jouw interesses passen.
  • We werken aan veel verschillende projecten en in steeds wisselende teams met verschillende specialisaties. Dit draagt bij aan een brede kennis binnen je vakgebied en daarbuiten.

Flexibiliteit

  • Onze collega’s werken vanuit ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, bij opdrachtgevers en vanuit thuis.
  • We bieden flexibiliteit in onze werktijden voor een goede werk-privé balans.

Vakantie

  • Ons werk is leuk, maar vakantie ook! Wij bieden 26-30 vakantiedagen (op basis van 40 uur).
  • Als je langer in dienst bent, krijg je extra vakantiedagen en we bieden iedereen de mogelijkheid extra vakantiedagen bij te kopen.

Adromi in beeld

Vacatures

Senior milieukundig adviseur

Lees meer

Senior milieukundig adviseur

Lees meer

Senior milieukundig adviseur

Lees meer

Senior milieukundig adviseur

Lees meer

Wil je meer informatie?

Niet de vacature gevonden die je zocht maar wel interesse in onze organisatie en onze vakgebieden? Ook open sollicitaties worden op prijs gesteld.

Indien je als stagiaire aan de slag wilt in de wereld van het milieu kan je ook altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op met Jelle Kramer via jkramer@adromi.nl of 06-123456789.

Neem contact op

Jelle Kramer
Manager Milieu & Energie

Instagram feed

Linkedin feed

Zie onze Instagram en Linkedin pagina voor onze laatste activiteiten.

Interesse in onze organisatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een eventuele kennismaking in te plannen.

Neem contact op